• Ilmoittautuminen ja hinnat

  Leikkikouluun ja esikouluun ilmoittaudutaan oheisella Wendyn omalla ilmoittautumislomakkeella.

  Tämän lisäksi leikkikouluun ja esikouluun sekä esiopetusta täydentävään varhaiskasvatukseen ilmoittaudutaan sähköisesti Turun kaupungin sivuilta. Ilmoittautumisaika lukuvuoden 2018-2019 esiopetukseen on 2.-14.1.2018.


  Klikkaa tästä avataksesi ilmoittaumislomakkeen

  Paikkatiedustelut sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 045 113 0803.

   

  Leikkikoulu

  Leikkikoulumaksu koostuu kahdesta osasta: vanhempien maksamasta leikki-koulumaksusta ja kaupungin myöntämästä tulosidonnaisesta palvelusetelistä. 

  1.8.2017 lähtien leikkikoulu on osa-aikaista varhaiskasvatusta enintään 20h/viikko. Leikkikoulupaikan hinta on 530 €/kk. Kaupunki myöntää kaikille turkulaisille palvelusetelin ja perheiden maksama omavastuuosuus on enintään 179 €/kk.

  Heinäkuussa Wendy House on suljettu ja maksuja ei peritä.

   

   

  Esikoulu

  Turun kaupunki ostaa esikouluopetuksen Wendy Houselta ja nelituntinen esikoulu on perheille maksuton. Esikoulussa noudatetaan Turun peruskoulujen työ- ja loma-aikoja.

  Mikäli lapsi tarvitsee esiopetuksen lisäksi täydentävää varhaiskasvatusta, haetaan sitä päivähoitohakemuksella sähköisesti kaupungin sivuilta tai hakemuslomakkeella. Samalla vanhemmat hakevat tulosidonnaista päivähoidon palveluseteliä.

  Varhaiskasvatuksen maksuun ja palvelusetelin arvoon vaikuttavat perheen koko, palvelun tarve ja perheen tulot. Esiopetusta täydentävän osa-aikaisen varhaiskasvatuksen valittavissa olevat tuntimäärät ja hinnat Wendyssä ovat Turun varhaiskasvatuksen tuntimäärät ja kattohinnat (620 €/kk ja 496 €/kk), joihin on lisätty 7% kielilisä. Perheen maksettavaksi jää palvelusetelin arvon ja Wendyn perimän palvelun hinnan välinen erotus.

  enintään 27,5h/vko 663 €/kk, omavastuuosuus 43 €– 232 €/kk

  * enintään 20h/vko  530 €/kk, omavastuuosuus 34 €– 179 €/kk

   

  Heinäkuussa Wendy House on suljettu ja maksuja ei peritä.

   

  Alle esikouluikäisille tarjoamme Wendyssä nelituntista leikkikoulua, eli osa-aikaista varhaiskasvatusta enintään 20h/viikko. Satunnaisesti alle eskari-ikäisille on paikkoja myös seuraavasti:

  * yli 35h/vko 883 €/kk, omavastuuosuus 57 €– 347 €/kk

  * enintään 35h/vko 795 €/kk, omavastuuosuus 52 €– 299 €/kk

   

  Lapsen Wendypaikan irtisanomisaika on yksi kuukausi.

   

  Koululaisryhmä

  175€/kevätlukukausi 2017.