• Ilmoittautuminen ja hinnat

  Leikkikouluun ja esikouluun ilmoittaudutaan oheisella Wendyn omalla ilmoittautumislomakkeella. Vapaita paikkoja voi tiedustella suoraan Wendy Housesta. 

  Tämän lisäksi leikkikouluun ja esikouluun sekä esiopetusta täydentävään varhaiskasvatukseen ilmoittaudutaan sähköisesti Turun kaupungin sivuilta.


  Klikkaa tästä avataksesi ilmoittaumislomakkeen

  Paikkatiedustelut sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse +358 (0)45 113 0803.

   

  Leikkikoulu

  Leikkikoulumaksu koostuu kahdesta osasta: vanhempien maksamasta leikkikoulumaksusta ja kaupungin myöntämästä tulosidonnaisesta palvelusetelistä.

  Varhaiskasvatuksen maksuun ja palvelusetelin arvoon vaikuttavat perheen koko, palvelun tarve ja perheen tulot.

  Leikkikoulu on osa-aikaista varhaiskasvatusta enintään 20h/viikko. Leikkikoulupaikan hinta on 577 €/kk. Kaupunki myöntää turkulaisille palvelusetelin ja perheiden maksama omavastuuosuus on enintään 178 €/kk.

  Turku jatkaa 5-vuotiaiden maksutonta 20-tuntista varhaiskasvatusta ja lukuvuonna 2022-2023 vuonna 2017 syntyneiltä lapsilta ei peritä leikkikoulumaksua.

  Mikäli 5-vuotias tarvitsee täydentävää varhaiskasvatusta maksuttoman 20 viikkotunnin lisäksi, myönnetään lisätunteihin palveluseteli. 5-vuotiaiden osa-aikaisen varhaiskasvatuksen lisäksi valittavissa olevat tuntimäärät ja hinnat Wendyssä ovat 

  enintään 27,5h/vko 713 €/kk, omavastuuosuus 30 € – 222 €/kk

  * enintään 20h/vko 577 €/kk, omavastuuosuus 30 € – 178 €/kk

   

  Maksut peritään 11 kuukaudelta huolimatta siitä osallistuuko lapsi toimintaan vai ei.

  Heinäkuussa Wendy House on suljettu ja maksuja ei peritä.

   

  Esikoulu

  Turun kaupunki ostaa esikouluopetuksen Wendy Houselta ja nelituntinen esikoulu on perheille maksuton. Esikoulussa noudatetaan Turun peruskoulujen työ- ja loma-aikoja.

  Mikäli lapsi tarvitsee esiopetuksen lisäksi täydentävää varhaiskasvatusta, haetaan sitä päivähoitohakemuksella sähköisesti kaupungin sivuilta tai hakemuslomakkeella. Samalla vanhemmat hakevat tulosidonnaista päivähoidon palveluseteliä.

  Varhaiskasvatuksen maksuun ja palvelusetelin arvoon vaikuttavat perheen koko, palvelun tarve ja perheen tulot. Esiopetusta täydentävän osa-aikaisen varhaiskasvatuksen valittavissa olevat tuntimäärät ja hinnat Wendyssä ovat Turun varhaiskasvatuksen tuntimäärät ja kattohinnat, joihin on lisätty 30 euron kielilisä. Perheen maksettavaksi jää Wendyn perimän palvelun hinnan ja myönnetyn palvelusetelin arvon välinen erotus.

  enintään 27,5h/vko 713 €/kk, omavastuuosuus 30 € – 222 €/kk

  * enintään 20h/vko  577 €/kk, omavastuuosuus 30 € – 178 €/kk

   

  Maksut peritään 11 kuukaudelta huolimatta siitä osallistuuko lapsi toimintaan vai ei.

  Heinäkuussa Wendy House on suljettu ja maksuja ei peritä.

   

  3–4-vuotiaille tarjoamme ensisijaisesti nelituntista leikkikoulua, eli osa-aikaista varhaiskasvatusta enintään 20h/viikko. Satunnaisesti nuorimmille lapsille on paikkoja myös seuraavasti:

  * yli 35h/vko 941 €/kk, omavastuuosuus 30 €– 325 €/kk

  * enintään 35h/vko 941 €/kk, omavastuuosuus 30 €– 281 €/kk

  enintään 27,5h/vko 713 €/kk, omavastuuosuus 30 € – 222 €/kk

   

  Lapsen Wendypaikan irtisanomisaika on yksi kuukausi.

   

  Koululaisryhmä

  225 €/lukukausi

  Koululaisryhmä ei kokoonnu toistaiseksi.