• Ilmoittautuminen ja hinnat

  Leikkikouluun ja esikouluun ilmoittaudutaan oheisella Wendyn omalla ilmoittautumislomakkeella. Vapaita paikkoja voi tiedustella suoraan Wendy Housesta. 

  Tämän lisäksi leikkikouluun ja esikouluun sekä esiopetusta täydentävään varhaiskasvatukseen ilmoittaudutaan sähköisesti Turun kaupungin sivuilta.


  Klikkaa tästä avataksesi ilmoittaumislomakkeen

  Paikkatiedustelut sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse +358 (0)45 113 0803.

   

   

  Palveluseteli on kunnan myöntämä tuki, kun perhe valitsee varhaiskasvatuspaikaksi yksityisen päiväkodin.

  Varhaiskasvatuksen maksuun ja palvelusetelin arvoon vaikuttavat perheen koko, palvelun tarve ja perheen tulot.

  Varhaiskasvatuksen valittavissa olevat tuntimäärät ja hinnat Wendyssä ovat Turun varhaiskasvatuksen tuntimäärät ja kattohinnat, joihin on lisätty 32 euron kielilisä. Perheen maksettavaksi jää Wendyn perimän palvelun hinnan ja myönnetyn palvelusetelin arvon välinen erotus.

  yli 35h/vko 999 €/kk, omavastuuosuus 32 € – 327 €/kk

  * enintään 35h/vko  999 €/kk, omavastuuosuus 32 € – 283 €/kk

  enintään 27,5h/vko 757 €/kk, omavastuuosuus 32 € – 224 €/kk

  * enintään 20h/vko  612 €/kk, omavastuuosuus 32 € – 180 €/kk

  Maksut peritään 11 kuukaudelta huolimatta siitä osallistuuko lapsi toimintaan vai ei.

  Heinäkuussa Wendy House on suljettu ja maksuja ei peritä.

  Esikoulu

  Turun kaupunki ostaa esiopetuksen Wendy Houselta ja nelituntinen esikoulu on perheille maksuton. Esikoulussa noudatetaan Turun peruskoulujen työ- ja loma-aikoja.

  Mikäli lapsi tarvitsee esiopetuksen lisäksi täydentävää varhaiskasvatusta, haetaan sitä päivähoitohakemuksella sähköisesti kaupungin sivuilta tai hakemuslomakkeella. Samalla vanhemmat hakevat tulosidonnaista päivähoidon palveluseteliä.

  Leikkikoulu

  Leikkikoulu on joko osa-aikaista varhaiskasvatusta enintään 20h/viikko tai enintään 27,5h/viikko, tai kokoaikaista varhaiskasvatusta enintään 35h/viikko tai yli 35h/viikko.

  5-vuotiaiden maksutonta 20-tuntista varhaiskasvatusta lukuvuonna 2023-2024 tarjotaan vuonna 2018 syntyneille lapsille. 

  Mikäli 5-vuotias tarvitsee täydentävää varhaiskasvatusta maksuttoman 20 viikkotunnin lisäksi, myönnetään lisätunteihin palveluseteli. 5-vuotiaiden osa-aikaisen varhaiskasvatuksen lisäksi valittavissa olevat tuntimäärät ovat enintään 20 tai enintään 27,5 tuntia viikossa.  

  Lapsen Wendypaikan irtisanomisaika on yksi kuukausi.

   

  Koululaisryhmä

  Koululaisryhmä ei kokoonnu toistaiseksi.