• WENDY HOUSE

  ENGLISH LANGUAGE PLAYSCHOOL

  TERVETULOA WENDY HOUSEEN! 

  Leikkikouluun voi ilmoittautua läpi vuoden.

  Ilmoittautuminen esiopetukseen lukuvuodeksi 2019–2020 on päättynyt, ota yhteyttä Wendy Houseen.

   

  Wendy House on yksityinen englanninkielinen leikkikoulu, jota ylläpitää The English Club of Turku ry. Leikkikoulumme on perustettu 1972 ja se on yksi vanhimpia Suomessa toimivia vieraskielisiä leikkikouluja.

  Jo yli neljäkymmentä vuotta toiminta-ajatuksemme on pysynyt samana: haluamme tarjota lapsille mahdollisuuden oppia englannin kieltä englantia äidinkielenään puhuvien opettajien johdolla.

  Wendy House tarjoaa osa-aikaista varhaiskasvatusta/leikkikoulutoimintaa 3–5-vuotiaille lapsille. Leikkikoulutoiminta on puolipäiväistä, joko aamupäivällä (7.45–11.45) tai iltapäivällä (12.15–16.15), viitenä päivänä viikossa. Viisivuotiaille 2014 syntyneille lapsille 20 tunnin varhaiskasvatus on maksutonta lukuvuonna 2019-2020. Kuusivuotiaille tarjoamme suomen- ja englanninkielisen esikoulun klo 9–13. Esikoululaisilla on mahdollisuus myös esiopetusta täydentävään varhaiskasvatukseen.

  Wendy Housessa on kaksi englanninkielistä ja kolme suomenkielistä opettajaa. Pääasiallinen opetuskieli on englanti. Kerran viikossa iltaisin toimii myös 1.- ja 2. -luokkalaisten koululaisryhmä.

  Pyrimme tarjoamaan iloisen oppimisympäristön, jossa lapset voivat kasvaa ja kehittyä omien edellytystensä tahdissa. Opetussuunnitelmamme tarjoaa lapsille tukevan perustan oppimiselle tulevaisuudessa.

  Wendy Housesta löydät kaikki työkalut oppimiseen ja kasvamiseen!