• WENDY HOUSE

  ENGLISH LANGUAGE PLAYSCHOOL

  TERVETULOA WENDY HOUSEEN! 

  Leikkikouluun voi ilmoittautua läpi vuoden.

  Ilmoittautuminen esiopetukseen lukuvuodeksi 2020–2021 tapahtuu Turun kaupungin nettisivujen kautta sekä täyttämällä Wendy Housen oma ilmoittautumislomake.

   

  Wendy House on yksityinen englanninkielinen leikkikoulu, jota ylläpitää The English Club of Turku ry. Leikkikoulumme on perustettu 1972 ja se on yksi vanhimpia Suomessa toimivia vieraskielisiä leikkikouluja.

  Jo yli neljäkymmentä vuotta toiminta-ajatuksemme on pysynyt samana: haluamme tarjota lapsille mahdollisuuden oppia englannin kieltä englantia äidinkielenään puhuvien opettajien johdolla.

  3–4-vuotiaille tarjoamme osa-aikaista varhaiskasvatusta/leikkikoulutoimintaa joko aamupäivällä (klo 9.00–13.00) tai iltapäivällä (klo 12.15–16.15), viitenä päivänä viikossa.

  5-vuotiaille 2014 syntyneille lapsille osa-aikainen varhaiskasvatus 20 tuntia viikossa on maksutonta lukuvuonna 2019-2020. Toiminta-aika on klo 9-13 ja maksuttoman ajan lisäksi viisivuotiaille on mahdollisuus varata lisätunteja täydentävää varhaiskasvatusta.

  6-vuotiaille tarjoamme suomen- ja englanninkielistä esiopetusta klo 9–13. Esikoululaisilla on mahdollisuus myös esiopetusta täydentävään varhaiskasvatukseen.

  Wendy Housessa on kaksi englanninkielistä ja kolme suomenkielistä opettajaa. Pääasiallinen opetuskieli on englanti. Kerran viikossa iltaisin toimii myös 1.- ja 2. -luokkalaisten koululaisryhmä.

  Pyrimme tarjoamaan iloisen oppimisympäristön, jossa lapset voivat kasvaa ja kehittyä omien edellytystensä tahdissa. Opetussuunnitelmamme tarjoaa lapsille tukevan perustan oppimiselle tulevaisuudessa.

  Wendy Housesta löydät kaikki työkalut oppimiseen ja kasvamiseen!